sviesus butas dizaineres interjeras

5 patarimai, kaip sukurti nesenstantį interjerą

Interjero dizaino tendencijos nuolat keičia viena kitą, tad dažnai naujakurius kamuoja klausimas – kaip įrenginėti būstą, kad jis išliktų skoningas ir po penkerių ar dešimties metų? Rekomenduojame nesivaikyti vyraujančių madų, o sutelkti dėmesį į nesenstančio interjero kūrimą. Tai interjeras, kuris niekada neišeis iš mados - nepaisant kiek laiko praeis, jūsų namai visuomet atrodys skoningai ir stilingai. Skamba viliojančiai, tačiau sunku susigaudyti, nuo ko reikėtų pradėti? Dalinamės 5 pagrindinėmis nesenstančio interjero kūrimo taisyklėmis!

  1. RINKITĖS NEUTRALIAS SPALVAS

Kuriant interjerą venkite  ryškių spalvų - jos ne tik vargina bet ir ypač greitai išeina iš mados. Vietoje jų rekomenduojama rinktis neutralias spalvas, kadangi jos neerzina, kuria namuose ramybę bei visuomet atrodo stilingai. Jeigu interjere vis tiek norisi  ryškesnių spalvų - naudokite įvairius aksesuarus bei mažas akcentines detales.

miegamojo lovos neutralia spalva

  1. NAUDOKITE NATŪRALIAS MEDŽIAGAS

Natūralios medžiagos, tokios kaip mediena, granitas, akmuo, vilna ir šilkas yra nesenstanti klasika. Tendencijos interjere naudoti įvairias plastiko ar metalo detales dažnai pasikeičia, kai tuo tarpu natūralios medžiagos yra patvarios iš prigimties, yra ne tik gražios, bet ir funkcionalios. Tad valgomajam įsigydami natūralaus medžio stalą su kėdėmis - niekuomet neprašausite.

miegamojo baldai is naturaliu medziagu

  1. KURKITE PRABANGOS JAUSMĄ

Nesenstantis interjeras dažnai apibūdinamas kaip prabangus, kadangi jo tikslas - sukurti subtilios elegancijos pojūtį, tuo pačiu išlaikant funkcionalumą bei praktiškumą. Naudokite kokybiškas, natūralias medžiagas bei prabangius, klasikinius aksesuarus - toks įvaizdis neišeis iš mados ilgus metus. Tam puikiai pasitarnaus vazos, įvairios statulėlės, knygos, skirtingų formų bei dydžių žvakės ir žvakidės ir kt.

klasikinio stiliaus spinta koridoriuje

  1. DERINKITE SKIRTINGŲ STILIŲ DETALES

Lengviausias būdas sukurti nesenstantį interjerą - maišyti ir derinti elementus iš skirtingų laikotarpių. Pavyzdžiui, galite derinti klasikinio stiliaus baldus su moderniais funkcionaliais daiktų laikymo sprendimais, modernaus meno detalėmis bei unikaliais akcentiniais elementais. Svarbu suprasti, jog namai bus nepavaldūs laikui tik tuomet, jeigu jie neatitiks vieno konkretaus stiliaus, o bus įvairių stilių derinys.

prabangi dvigule miegamojo lova

  1. SUKURKITE PAGRINDINĮ INTERJERO AKCENTĄ

Tai vieta kambaryje, į kurią visų pirma krenta kiekvieno įeinančio žmogaus žvilgsnis. Tam puikiai gali pasitarnauti unikalus meno kūrinys ar įdomus vintažinis baldas - svarbiausia, kad tai atspindėtų jūsų asmenybę.

kreslas svetaineje

Sukurti laikui nepavaldų interjerą nėra lengva užduotis, tačiau jeigu jums pavys suprasti pagrindines tokio interjero kūrimo taisykles - ilgą laiką nereikės sukti galvos dėl namų atnaujinimo. „Guru baldai” e-parduotuvėje rasite gausų kokybiškų ir stilingų baldų pasirinkimą, puikiai tinkančių laikui nepavaldžiam interjerui kurti.